Sommervarme og ny stupebrygge

Flyr høyt fra den nye stupetårnet ved Badet.

Vestmarka Vel har satt opp stupebrygge ved Badet, og takket være mer enn god varme både på land og til vanns har denne nyanskaffelsen hittil i sommer gitt alle badeenglene mye glede.

En sommer som vi har hatt hittil i år hører med til sjeldenhetene, for sol fra skyfri himmel dag ut og dag inn har gjort sitt til at badeplassene i Harstadsjøen har fått mange vestmarkinger og tilreisende ut i vannet. En populær nyhet denne sommeren er brygga med stupetårn som Vestmarka Vel har plassert på dypt vann ved Badet og som har lokket mange til å stupe og hoppe uti sjøen med frydefulle hyl.

Årets nyhet ved Badet er med på å gjøre Harstadsjøen til et enda mer forlokkende badeparadis. For strendene ved sjøen er velegnet for liten og stor, med litt brådypt og stupetårn for de litt viderekommende ved Badet og den mer familievennlige og langgrunne sandstranda ved gapahuken i Brustadvika. På grunn av disse to badeplassene i tillegg til den kommunale badeplassen ved Svartvika i Helgesjøen er det ikke nødvendig å bevege seg fra Vestmarka for å avkjøle seg i sommervarmen.

Litt nølende, for vannet er kanskje for kaldt?
Et prøvende steg mot kanten.
Nå er det for sent å snu.
Feriegjest Oscar synes at stupetårnet er for høyt.
Farmor sitter på land ved Badet og passer på barnebarna.
Det er godt og varmt å svømme i Harstadsjøen.
En kveldstur i båten hører med en sommerkveld på Harstadsjøen.