Sommerfest med mye sang

Det var mer enn nok av delikate smørbrød på festbordet.


I år var det sola som møtte nesten 100 foreldre, besteforeldre og søsken som kom til den årlige sommerfesten i Eidskog Naturbarnehage.

Leder Toini deltok med glede som medlem i sangkoret.

Og som ved tidligere sommerfester i denne livlige barnehagen ble alle gjestene traktert i rikelig monn med smørbrød og fargerike og velsmakende kaker hvor langt det meste var bakt av barnas foreldre. Og drikkevarene var rød saft, kaffe og te.  Som om dette ikke var nok så gikk sanitetsdamene og spanderte is toppet med jordbær eller sjokolade til både unge og voksne. Elevene i Eidskog Naturbarnehage synger mye, og de har sitt eget kor. Det var derfor en selvfølge at det tallrike publikummet kom for å la seg underholde med mye rytmisk gladsang.

Avgangs»elevene» fikk hvert sitt hjerte som avskjedsgave.

Og med så mange barnehagesangere med litt hjelp av de voksne medarbeiderne så ble det mye vellystig sang ute i barnehagen i løpet av tiden årets sommerfest varte. Sangen låt så godt og høyt at det nærmest var unødvendig med mikrofoner og forsterker. For alle de unge sangerne i barnehagekoret hadde lært seg at det var viktig å synge både høyt og rent med mye glede og humør, noe som publikum satte stor pris på. Så etter loddsalg med påfølgende trekning ble sommerfesten 2019 en minnerik historie  hvor sol, sang og rikelig og god bevertning vil bli husket helt til neste års sommerfest i Eidskog Naturbarnehage

Alle gjestene var imponert over sangen til elevene.
Publikum fikk god underholdning i form av glad elevsang.
Alle elevene i koret tok sangen på alvor og sang for full hals.
Pianist Ole Viggo Møllerbråten er med på å få fart på sangen.
De travle serveringsdamene så til at gjestene fikk nok å spise.
Heimlaga kaker og andre søtsaker falt i smak hos unge og litt eldre.