Sommeravslutning og overnatting

Tekst og foto: Toini J. Møllerbråten .

Som seg hør og bør midt på sommeren har barnehagen både hatt sommeravslutning og overnattingstur.

Det er blitt en hyggelig tradisjon at vi avrunder barnehageåret sammen med barnas familier ute i strålende sol med underholdning fra barna, enkel bevertning og FAU stiller med populært loddsalg. Værgudene sto oss bi også i år….

Barna hadde tidligere på dagen feiret St.Hans med å pynte maistanga med en god miks av medbrakte villblomster som familiene hadde med seg til barnehagen, gang og sang rundt stanga og sanger, rim/regler og sangleker.

FAU selger lodd til inntekt for barna, og det er stor giverglede på Vestmarka så FAU var strålende fornøyde.

Det kom ca 60 store og små til sommerfesten hvor vi også tok en høytydelig avskjed med skolestarterne og takket for fine år sammen.

Overnattingstur

Uka etter var det tid for overnattingstur for skolestarterne. Barna ble fraktet i båt til Aurnesnabben hvor Ole Viggo, Anders og Sigurd hang opp hengekøyer sammen med barna og de lagde seg en fin camp. Det ble både fisking, oppgaver, kveldsmat og kos før alle krøyp opp i køyene. Tross litt regn sov alle barna seg godt gjennom natta, og ble vekket til frokost inne i gapahuken.

Barnehagen har også neste år nok søkere til å fylle opp alle plassene så vi takker for barnehageåret 2022/2023 og ønsker 2023/2024 velkommen i august!

God sommer!