Nytt kollektivtilbud på Vestmarka

Hedmark Trafikk representert med Lasse Jordbru (t.v.) og Nina Skårestuen informerte leder i Vestmarka Vel Kai Ljøner og de andre gjestene om den nye FLEXI-rute ordningen mellom Vestmarka og Skotterud.
Hedmark Trafikk representert med Lasse Jordbru (t.v.) og Nina Skårestuen informerte leder i Vestmarka Vel Kai Ljøner og de andre gjestene om den nye FLEXI-rute ordningen mellom Vestmarka og Skotterud. Foto Hans Dyblie.

Denne januar-onsdagen fikk kaféen besøk av to representanter fra Hedmark Trafikk som informerte om det nye rutetilbudet mellom Vestmarka og Skotterud kalt FLEX. Ruta kjøres onsdager og fredager fra Vestmarka kl. 09.00, 12.45 og 16.00, med retur fra Skotterud kl. 12.15 og 15.30. Transporten må bestilles senest en time før avgang, og tidligste avgang krever bestilling dagen før. Ring telefon 02040. Les mer om tilbudet her.

Når det passer vil det bli informasjon slik som dette på onsdagskafeer, men i de fleste tilfeller blir det «bare» prat. Kaféen arrangeres andre onsdag i måneden ut over vinteren og våren og målet er at det skal vøre et treffpunkt for ny-innflyttede & fastgrodde, barn & ungdom, voksne & eldre.

Publikum tok godt imot informasjonen fra Hedmark Trafikk
Publikum tok godt imot informasjonen fra Hedmark Trafikk. Foto Hans Dyblie.