Velkommen til onsdagskafè

Leder i Vestmarka Vel, Kai Ljøner ønsker gammel og ung velkommen til onsdagscafè i kantina til Eidskog Montessoriskole. Åpning av kafeen blir onsdag 14. januar klokken 18.00.
Leder i Vestmarka Vel, Kai Ljøner ønsker gammel og ung velkommen til onsdagscafè i kantina til Eidskog Montessoriskole. Åpning av kafeen blir onsdag 14. januar klokken 18.00.

Onsdag 14. januar er det åpning av kafè i kantina ved Eidskog Montessoriskole i regi av Vestmarka Grendeutvikling. Planen er at det blir kafè her andre onsdag hver måned. Først ute som kafèverter er Vestmarka Vel, og leder Kai Ljøner og de andre i velet håper at så mange som mulig tar turen innom for en trivelig prat over en kopp kaffe eller annen drikke medfølgende vaffel eller bolle.
-Vestmarka Grendeutvikling har blitt en veldig bra samarbeidsorganisasjon for lag og foreninger som gir liv og mening for alle innbyggerne her på Vestmarka, forteller nåværende leder i Vestmarka Vel Kai Ljøner. –Det avholdes månedlige møter i Vestmarka Grendeutvikling hvor de fleste lag og foreninger er med og deltar med hver sin representant. Dette er med på å skape liv og aktiviteter på Vestmarka. Men for å få enda flere til å møtes og prate sammen, og på denne måten bli bedre kjent med hverandre så prøver vi i Vestmarka Grendeutvikling å sette i gang med onsdagskafè en gang i måneden i kantina på skolen. En kafè som vil være åpen for både ung og gammel. Og hver gang vil vi forsøke å få noen til å komme og fortelle litt om forskjellige saker som er av interesse og kanskje skaper en liten debatt om saken. Først ute er en representant fra Hedmark Trafikk som vil informere om de nye FLEX-bestillingsruter i Eidskog, avslutter Kai, som håper at gamle og nye vestmarkinger møter opp på kafeen og skaper liv og setter i gang den gode praten og som vil gjøre sitt til at onsdagscafeen vil ha livets rett fremover. –På Vestmarka har vi mistet mye, men vi må ikke miste hverandre!