Friluftslivets uke med tre rebusløyper

I forbindelse med Friluftslivets uke fra 5. til 13. september tilbyr Eidskog Naturbarnehage rebusløyper på Vestmarka, Skotterud og Magnor.

 Unge og voksne i Eidskog Naturbarnehage  tilbyr rebusløyper både på Vestmarka, Skotterud og Magnor i Friluftslivets Uke. Fra og med 5. til og med søndag 13. september håper ungene i naturbarnehagen at alle barnefamilier bruker de tre  rebusløypene hver dag i Friluftslivets Uke. I tillegg til å få en god naturopplevelse er det mulighet for å vinne flotte premier i form av hengekøye og sovepose for barn og voksne. Svarene på rebusen leveres digitalt som kommentar på Naturbarnehagens Facebook-post som vil være tilgjengelig under hele perioden.

POST TO: Øverst i Kirkebakken på Vestmarka har ungene i Eidskog Naturbarnehage plassert post 2.

På Vestmarka går turen til Jægeråsen med start ved Eidskog Naturbarnehage. Denne  turen er på mellom 3 og 4 km. På Skotterud starter rebusen i trimløypa på baksiden av Eidskoghallen og er 2,6 km og på Magnor følger rebusen gul løype ved Magnor kirke på Magnormoen turområde og er 2,5 km.

MORSOM REBUS: Det er mange barn i Eidskog Naturbarnehage som har vært med på å lage i stand oppgaver til tre rebusløyper i Eidskog i Friluftslivets Uke.

Så oppfordringen fra små og store i Eidskog Naturbarnehage er: Ta med dere hele familien, penn og papir og bli med på trim, rebus og moro!