Årsmøte i naturbarnehagen, ny rekord

Det nye styret i Eidskog Naturbarnehage består av (f.v.) Styremedlem Anneli Løvhøiden, Leder Pernille Malm Jensen, Styremedlem Hege Sundal og Nestleder Arne Sørli.

Etter flere årsmøter på Vestmarka hittil i 2019 var det Eidskog Naturbarnehage sin tur torsdag 25. april. Som de fleste andre medlemsforeningene i Vestmarka Grendelag ble også dette årsmøtet avholdt i kantina til Eidskog Montessoriskole. Et årsmøte som begynte klokka 20:00 og som ble avsluttet klokka 20:08. Dette ble utvilsomt det korteste årsmøte på Vestmarka noen sinne. Åtte minutter langt årsmøte blir nok umulig å få kortere.

Som på alle andre årsmøter kom ikke tilhørerne i hopetall denne gangen heller. Det var mer enn nok sitteplasser for de omtrent 10 andelseierne som tok turen innom for å få med seg sakslista, valg, kaffe og heimbaka rullekake. I tillegg til oppsatt program overrakte Anita Pedersen en gave fra Eidskog Sanitetsforening, Arbeidsgruppe Vestmarka. En velfortjent gave til barnehagen som baker egne brød og tilbereder heimlaga mat til ungene. Så gaven i form av en topp moderne kjøkkenmaskin har lenge stått øverst på ønskelisten til Eidskog Naturbarnehage.

Leder Pernille Malm Jensen og Nestleder Arne Sørli mottok med glede gaven Eidskog Naturbarnehage fikk fra Sanitetsforeningen på Vestmarka.

Alle punktene på dagsorden, som besto i 1: Opptelling av stemmeberettigede og fullmakter. 2: Valg av møteleder, referent og to medlemmer til å underskrive protokollen. 3: Godkjenning av innkalling og dagsorden. 4: Godkjenning av årsberetning. 5: Godkjenning av årsregnskap og disponering av årsoverskuddet. 6: Fastsettelse av godtgjørelse til styret for 2018, og 7: Valg av styreleder nestleder, styremedlemmer, varamedlem og valgkomitè ble enstemmig godkjent.

Valgkomiteens innstilling til nytt styre:
Leder:                   Pernille Malm Jensen (gjenvalg, velges for 1 år)
Nestleder:         Arne Sørli (ikke på valg, 1 år igjen).
Styremedlem:  Hege Sundal (ny rolle, velges for 1 år).
Styremedlem:  Anneli Løvhøiden (gjenvalg, velges for 2 år).
Varamedlem:   Nina Kisen (ny, velges for 1 år).

Valgkomitè: Lotte Sørli (velges for 2 år). og  Solveig Hem Sørli (velges for 1 år).