Konfirmantenes Julespill

Det formelig oste sang- og spilleglede av konfirmantene i Eidskog der de sang blant annet ”Deilig er Jorden”  foran alteret i Vestmarka kirke hvor de fremførte årets Julespill.
Det formelig oste sang- og spilleglede av konfirmantene i Eidskog der de sang blant annet ”Deilig er Jorden” foran alteret i Vestmarka kirke hvor de fremførte årets Julespill.

”Når Jesus blir født i Vestmarka kirke” var tittelen på konfirmantenes Julespill i Vestmarka kirke andre juledag. Sokneprest Bettina Eckbo måtte nøye seg med å være statist mesteparten av timen gudstjenesten varte. For alle konfirmantene viste seg som rutinerte, dansende, syngende og veldresserte skuespillere i løpet av forestillingen. Og det tallrike publikumet fikk med seg både innholdet og budskapet som dagens skuespillere presenterte med tale, sang og dans. For både den gode presisjonen og spillegleden var til stede under hele forestillingen. Så de som hadde regissert de unge skuespillerne hadde gjort en god jobb, for det må være et kunststykke å få unge konfirmanter til å gjøre det de blir bedt om en hel time til ende.