Kom deg ut

Hanny Gundahl, Andreas L. Gundahl, Jacob Sæther og Oskar Andersson gleder seg til søndagens vinteraktiviteter i Askerud ovenfor Grusjø.
Hanny Gundahl, Andreas L. Gundahl, Jacob Sæther og Oskar Andersson gleder seg til søndagens vinteraktiviteter i Askerud ovenfor Grusjø.

Førstkommende søndag, 1. februar er det ingen unnskyldning for unge og eldre vestmarkinger å sitte inne foran PC eller TV uansett vær. For da er det den nasjonale Kom deg ut-dagen, og i Askerud litt ovenfor Grusjø er det lagt opp til en meget aktiv dag i snøen. Her er det bakker og løyper slik at det kan brukes både ski og akebrett og kjelker i alle fasonger.
–Vestmarka I.L. har kjørt opp løyper og ski- og akebakker med snøscooter, så det blir store vinteraktiviteter her for noen og enhver, forteller en vinterivrig leder i idrettslaget Hanny Gundahl der hun i lett regnvær poserer sammen med Andreas Gundahl, Jacob Sæther og Oskar Andersson i snøhaugen tett ved Eidskog Monterssoriskole noen dager før.
–Vi gleder oss stort til vinteraktivitetene i Askerud søndag, og med så mye snø bare noen dager før er ingen av oss redde for at denne dagen ikke blir vellykket. Og så er det bare å håpe på sol hele dagen, avslutter firkløveret. Ta med akebrett, kjelker og ski av alle slag. Og idrettslaget sørger for i tillegg til velpreparerte løyper og gode akeforhold, et bål som avgir varme og inviterer til grilling. Så her er det bare å møte opp med mat, drikke og godt vinterhumør. Og vintergleden starter klokka 12:00 og varer så lenge det er folk til stede.
Hanny m.fl. og Kom deg ut-dagen