Kai Ljøner og Sidsel Mobrenna prisvinnere på Vestmarkadagen 2018

VG-leder Ragnar Dæhli deler ut prisen til Kai Ljøner
Kai Ljøner, Årets Vestmarking 2018 (foto Hans Dyblie)
Sidsel Mobrenna, Vestmarkas Hederspris (foto Hans Dyblie)

 

 

 

Årets prisvinnere!

 

 

 

 

 

 

Under kveldsarrangementet på Vestmarkadagen deles prisen Årets Vestmarking ut. Prisen deles ut hvert år, og retter seg inn mot innsats som fortsatt er relativt «fersk». Kai Ljøner ble tildelt prisen Årets Vestmarking 2018 der arrangementskomiteens begrunnelse lyder «for bl.a. å være arkitekt og motor i vandregruppa som har utgangspunkt i Brustadvika. Videre for å tilrettelegge for god folkehelse ved å lete opp gamle gangstier og merke de på profesjonelt vis med skilt i henhold til DNT sine standarder. Til sist for alltid positiv holdning til frivillig arbeid, ansvar i form av styreverv og generelt kreative innspill.»

År om annet deles Vestmarkas Hederspris ut. Innretningen på prisen er å verdsette langvarige frivillige arbeid på Vestmarka.

Sidsel Mobrenna ble tildelt prisen og her lyder arrangementskomiteens begrunnelse
«for langvarig engasjement for at Vestmarka skal bestå som et attraktivt bosted i Eidskog. Videre for styreverv i mange frivillige organisasjoner på Vestmarka, og ikke minst i Vestmarka Samfunnshus (IVS) og Vestmarka Grendelag. Organisasjonslivet på Vestmarka har i tiår nytt godt av din grundighet, ditt strukturerte arbeid, engasjement, utholdenhet og arbeidskapasitet».