Velkommen til Vestmarka!

Julemarkedet på skolen

Eidskog Montessoriskole tok på seg ledertrøya og dro i gang julemarkedet som ble arrangert på skolen på Vestmarka i dag. Ambisjonen var edel; å skape en møteplass i førjulstida. Mange kom, og vi tror en ny tradisjon er skapt. Og snøen bidro godt til julestemningen.

Elever fra Eidskog Montessoriskole underholdt med vakker korsang. Fargerikt blandekor! (alle bilder tatt av Erik Staavi)

Årets julemarked var det første som Montessoriskolen arrangerer. I fjor måtte det avlyses pga cocvd-19. Privatpersoner, lag og foreninger var inviterte til markedet både som utstillere/selgere og som kunder. Det er stort potensial for at flere blir seg bevisst den muligheten. Men «Takt skal du ha» hadde stand. Og du kunne sikre deg julenek på stand til Anne Rørholt. Og ikke minst elevene ved Montessoriskolen hadde mange godbiter å selge som de hadde laget selv. Inntektene gikk til SOS Barnebyer. Det er ikke tvil om at den gaven blir verdsatt.

Å tørre og entre ei scene foran mange tilhørere for å opptre er god læring. Dette er trygge, modige elever.

Mange fikk en flott opplevelse på julemarkedet. Neste år satser vi på at flere tørr å rigge salgsboder. Vi er helt sikre på at det er mange fingernemme vestmarkinger og eidskoginger som lager noe som andre vil ha glede av å kjøpe.

Inne i samfunnshuset var det kafe som var populær.

Idrettslaget arrangerte «dødball» i ballbingen. Konkurranse mellom elever og voksne slår alltid an.