Giverglede gir ny fane

Fane Eidskog Naturbarnehage 2Det er stor giverglede blant foreninger og privatpersoner på Vestmarka. Så nå blir det en praktfull fane i årets 17. maitog på stedet. Og den fargerike fanen skal eies og brukes av Eidskog Naturbarnehage. Søndag 15. mars var den økonomiske biten på plass og vel så det. –Vi har mottatt 11.500 kroner pr. dags dato, og dette vil dekke produksjonen av den nye fanen inkludert frakt, forteller en meget fornøyd Ida Gulbrandsen som har som oppgave å bestille og se til at finansene er i orden.

– Det er Flaggfabrikken som står for produksjonen og frakten av fanen, så dette blir et meget profesjonelt produkt som vi på Vestmarka kan være stolte av i fremtiden, avslutter Ida i det hun med sønnen Viktor, barnehagestyrer Lene med mann Ole Roger og barna Nora og Iver poserer foran skiltet på veggen i glad mars sol. Og hele denne gjengen og alle andre barn og ansatte gleder seg til at den nye fanen er på plass i Eidskog Naturbarnehage. Så i år blir det helt sikkert en meget spesiell nasjonaldag på Vestmarka.

De glade giverne er pr. dato: Vestmarka Sanitetsforening, Vestmarka Vel, Grusjø Vel, Vestmarka Jeger og Fiskerforening og Vestmarka Hornorkester. I tillegg kommer noen privatpersoner. Totalt har disse gitt 11.500 kroner til fanen i Eidskog Naturbarnehage.

(IMG_2287): Fra venstre Ida Gulbrandsen med sønnen Viktor Huse Ingelsrudøya 2 ½ år, Ole Roger Askerud med sønnen Iver 2 ½ år og barnehage styrer Lene Bonnerud Askerud med datteren Nora 6 år.
Fra venstre Ida Gulbrandsen med sønnen Viktor Huse Ingelsrudøya 2 ½ år, Ole Roger Askerud med sønnen Iver 2 ½ år og barnehage styrer Lene Bonnerud Askerud med datteren Nora 6 år.