Fire Støller på latterlig ridetur

Det luktet krutt da fire Støller åpnet onsdagens show med cowboy sang.

Onsdag 18. oktober kom fire Støller ridende til Vestmarka og gjorde samfunnshuset utrygt for vel 70 gjester som hadde forvillet seg innomhus. Men de fire Støllene var av det mer fredsommelige slaget som i stedet for å skyte med kuler og krutt ønsket å underholde gjestene. Og i løpet av vel to timer viste de seg som glade entertainere som fikk latteren og klappsalvene til å runge i Vestmarka samfunnshus.

Publikum fikk med seg alt som ble servert av de fire Støllene.

”Fire Støller rider igjen” var tittelen på showet som besøkte samfunnshuset. Og de fire Støllene Nils Oscar Ottesen, Trond Eng, Øyvind Aa. Henriksen og Øyvind Roos kunne kunsten å underholde, noe som rungende latter og lange klappsalver vitnet om . I vel to timer presenterte Støllene  forskjellige typer og verbale krumspring til stor glede for publikum som kom for å underholdes. De aller fleste var skjønt enige i at de fire Støllene leverte scenekunst som var verdt prisen for inngangsbilletten. Og sveler, kanelboller, kaffe og mineralvann servert av sanitetsdamene var et velsmakende tilbehør til sceneshowet.

Trond prøver å hjelpe Øyvind i sketsjen ”Berits ve- og velværsalong”.

Med Åse Lukerstuen som styrte både lyd og lys ble onsdagens show meget profesjonelt gjennomført. Både sang, musikk og verbale godbiter fra Støllene avstedkom blide fjes og rungende latter fra salen. Med titler som ”Yippy ay oooooh”, ”Ertt’e lett å væra mann”, ”On the road again”, ”Dum og deilig”, ”Øyvinds lune hjørne” og mange andre fikk  alle, både i salen og på scenen gode og lattervekkende opplevelser . Og til publikums glede ble det trekkspillmusikk og gjensyn med både Eda-Pelle, Peik Reidar Gnu og Harry fra skogen.

Øyvind Aa. Henriksen spiller ”trekkspill” på fløyte.
Nils leser latterlige historier fra Odal.
En sommerlig kledd Øyvind og vennen Trond er uenige om den varme årstiden.
Både latter og applaus fra publikum var takken de fire Støllene fikk.