Enda et raskt avviklet årsmøte

Fire i styret i  Interesseforeningen for Vestmarka Samfunnshus
Deler av styret i Interesseforeningen for Vestmarka Samfunnshus: Fra venstre styremedlem Geir Svendsen, kasserer Karin Ovlien, valgkomite medlem Per Erik Kraft og leder Trond Rapstad.

Det går unna når lag og foreninger på Vestmarka avholder sine årsmøter. Siste uka i februar ble det avviklet tre årsmøter på to kvelder hvor den totale tiden ble godt i underkant av tre timer inkludert kaffe og kaker. Men så var alle disse tre årsmøtene  meget godt forberedt og ledet, så her ble det ikke mye tomt prat. Imponerende gjennomført. Sist ute tirsdag kveld var Interesseforeningen for Vestmarka Samfunnshus med leder Trond Rapstad som møteleder.

Alle sakene ble godkjent av årsmøtet, selv om det ble litt diskusjon vedr. avtalen mellom eier Eidskog kommune og leietaker. Noe som vil bli gjort tydeligere i nær fremtid. Valgkomiteen hadde hatt en litt lei jobb med å skaffe ny leder til styret. Resultatet ble at sittende leder fortsetter et år til. Så derfor ble Trond Rapstad applaudert inn som fortsatt leder, og som foreningens representant til Vestmarka Grendeutvikling.