Tannteknikere som trives på jobb og hjemme på Vestmarka

Hanny, Patrik og tanntekniker hunden Wilma poserer under skiltet en solfylt april dag.
Hanny, Patrik og tannteknikerhunden Wilma poserer under skiltet en solfylt aprildag.

Det er mange vestmarkinger og andre som fortsatt er litt nysgjerrige på hva som befinner seg inne i det lille røde huset ved siden av Eidskog Montessoriskole. Et hus som i flere år har hatt et skilt på veggen som viser at her holder MATRIX dental til. Og de som kan litt ”utenlandsk” vet at dental har noe med tenner å gjøre. Og da vi banket på døra til MATRIX dental en solfylt dag i april ble jeg møtt av en blid tanntekniker Hanny Gundahl som fortalte at kompanjongen Patrik Andersson var en tur hjemme for å hente nye klær, med tanke på at skribenten også skulle fotografere hele stasen. Og det var jo riktig, for så fort Patrik var på jobben igjen med sine representative tannteknikerklær bar det ut for fotografering sammen med hunden Wilma. Og alle tre ble foreviget foran skiltet på veggen. Et skilt som viser at vi er hos MATRIX dental. På lille Vestmarka. Et sted som Hanny har et meget godt forhold til etter å ha bodd her i mange år. Og svenske Patrik, med sine aner fra Umeå i vårt naboland Sverige trives meget godt på Vestmarka både i jobbsammenheng, og med familien på toppen av Vestmarka. Med utsikt sydover og mesteparten av Harstadsjøen. –Vi startet som tannteknikere på Lysaker utenfor Oslo i 2000, og vi valgte å flytte hit og etablere oss her for vel seks år siden, forteller Hanny, som også har jobbet i Trøndelag etter sin utdannelse. I dag har de kunder fra store deler av landet. Fra Hammerfest i nord og til Førde på Vestlandet. –Men vi har også mange kunder i nærmiljøet, og dette er nok på grunn av at vi har opparbeidet oss et godt rykte. Tenner er ikke noe folk overlater til hvem som helst å ta vare på, fortsetter Patrik. Som etter mange yrkes år sammen med Hanny fikser det aller meste i faget. For å bli en dyktig tanntekniker trengs det en god utdannelse, mange års erfaring og god fingerferdighet. Både Hanny og Patrik har alle kvaliteter som skal til for å bli dyktige fagmennesker.

Kundevennlige
I tillegg til faglig dyktighet er både Hanny og Patrik, som eier 50% av firmaet hver, meget kundevennlige med godt humør og alltid et smil til kundene. Og på trappa ved inngangen er hunden Wilma ofte å se, men på tross av størrelsen er hun av det godlynte slaget som logrer i stedet for å knurre. Så det er ikke skummelt å hilse på henne før det bankes på døra. Hun er mer en vennlig menneskevenn enn ei vaktbikkje. Et trygt og godt førsteinntrykk hos Matrix dental.
Vel innenfor føler kundene seg velkomne, og det blir som regel servert kaffe før den profesjonelle praten tar til. Ofte er det kundenes faste tannlege som anbefaler MATRIX dental, men mange kommer hit helt av egen lyst. Nyheten om de profesjonelle tannteknikerne på Vestmarka har spredt seg. For som sagt så kan privatpersoner velge tanntekniker selv. Og på Vestmarka føler kundene en medisinsk trygghet. For det er bare et fåtall i hele Norge som lar seg lokke til utlandet for å fikse sine tenner. Tenner er meget viktig, så de fleste tenker kvalitet og profesjonalitet fremfor billige tannturer til utlandet. For hos MATRIX dental lager og leveres tannerstatninger som broer, kroner og implantat. Med meget høy kvalitet. Og kundene er meget godt fornøyd med resultatet. Tenner som ser naturlige og ekte ut. For kundene får være med og bestemme hvordan tennene til syvende og sist skal se ut. –Vi jobber for at våre kunder skal være fornøyde med resultatet vi gir fra oss, avslutter Hanny og Patrik denne solfylte april dagen på Vestmarka.

 

Hanny Gundahl (t.h.) og Patrik Andersson i arbeid ved sine respektive arbeidsplasser.
Hanny Gundahl (t.h.) og Patrik Andersson i arbeid ved sine respektive arbeidsplasser.
Patrik i arbeid med å ferdigstille en helkjemisk implantat bro.
Patrik i arbeid med å ferdigstille en helkjemisk implantat bro.
Hanny i ferd med å jobbe på det som skal bli ferdige tenner
Hanny i ferd med å jobbe på det som skal bli ferdige tenner
Patrik i fullt arbeid.
Patrik i fullt arbeid.
Også Hanny er i dyp konsentrasjon når hun jobber. Her gjelder det å være nøyaktig.
Også Hanny er i dyp konsentrasjon når hun jobber. Her gjelder det å være nøyaktig.