Nettsida og FB 2233 Vestmarka. -Navlestrenger til hjembygda for utflytta vestmarkinger!

Bor du i utlandet, eller har flyttet langt vekk i Norge? Send gjerne en liten hilsen «hjem» til Vestmarka og fortell om hva du gjør der, post@vestmarka.info.
Les Ragnhild Rambøl Ruuds sommerhilsen fra Abu Dhabi.

Hei Vestmarkinger!

Her kommer en liten hilsen fra en utflyttet Vestmarking etter oppfordring fra redaktøren. Det er 10 år siden jeg flyttet fra bygda og derfor er det fint å kunne følge med på små og store nyheter på vestmarka.info og 2233 Vestmarka. Følelsen av å bli inkludert i felleskapet er kanskje blitt enda viktigere etter at jeg flyttet til utlandet høsten 2013.

Jeg bor i Abu Dhabi som er hovedstaden i De Forente Arabiske Emirater og jobber med gjennomføringen av nytt adressesystem. Kommunen er forholdsvis stor og har rundt 6500 gater. Mangel på adresser skaper hodebry for de fleste. Å finne frem til riktig sted er verken enkelt å forklare eller forstå. Forhåpentligvis vil det nye systemet bli til stor hjelp når det er ferdig. Det er jo ikke så lenge siden vi gjorde samme jobben på Vestmarka da vi fikk adresser alle sammen.

Savnet etter Vestmarka er ekstra stort om sommeren da bygda er på sitt frodigste og Abu Dhabi er på sitt tørreste. Men da tenker jeg på kleggen ved Langvatnet og prøver å nyte varme sommerdager her i Midtøsten. Jeg gleder meg til å få flere oppdateringer fra Vestmarka og ønsker dere en god sommer!

Ragnhild Rambøl Ruud i arbeid med lokale kolleger
Ragnhild Rambøl Ruud i arbeid med lokale kolleger

Ragnhild 5 Ragnhild 4 Ragnhild 2