Informasjonsmøte om skolebyggets utbedringer

De fleste vestmarkinger har fått med seg at i løpet av høsten vil hele Eidskog Montessoriskole og Samfunnshuset utbedres med blant annet nytt ventilasjonsanlegg. For alle interesserte er det berammet møte om alt som skal gjøres i skolebygget i nær fremtid.

Kornett, klarinett og fløyte er med på å skape god stemning
Vestmarka Hornorkester er en av flere faste brukere av Samfunnshuset

Dette åpne møtet vil bli ledet av styreleder Sverre Holm i skolens kantine torsdag 28. september klokka 19:00. Her vil det bli informert om hvor kino, innebandy, fester, møter og hornmusikkens og sangkorets øvelser skal foregå i utbedringstiden. For i følge ryktene som går blir det stilt andre lokaler i nærmiljøet til disposisjon. Men det er sikkert at selv om samfunnshuset og skolelokalene vil være under utbedring og stengt i nær fremtid vil alle aktiviteter gå som tidligere.

 

Alle som vil vite mer om hvordan det praktiske lar seg løse de kommende måneder får all informasjon på møtet torsdag 28. september. Så møt opp og få korrekt viten om hva som skal skje og hvor lang tid dette vil pågå. Det er mulig å stille spørsmål slik at alle løse rykter blir avlivet.