vestmarka.info i ny drakt

Hele Vestmarkas nettside er flyttet over på ny plattform. Den første utgaven av den gamle løsningen ble lansert i 2002. Tolv år er svært lang tid i internettverdenen, og ny løsning var påkrevd. Vi er Hans og (Margaret!) Gerritsen stor takk skyldig for å ha skapt, vedlikeholdt og videreutviklet de sidene vi hadde. Vi kommer tilbake til det i en senere artikkel.
Erik Grande har vært prosjektleder for de nye sidene som er utviklet i WordPress. Viktige framskritt i den nye løsningen er full funksjonalitet på «nye plattformer», les nettbrett og smarttelefoner. Saker kan nå deles på Facebook, det blir interessant å se hvor det føres oss! Vi anbefaler også å ta en kikk på bildegalleriet. Det er klart mer brukervennlig. Generelt er det stor teknisk fleksibilitet, og vi har tro på større web-aktivitet i regi av organisasjonene.
En annen stor nyhet er at organisasjonene i Vestmarka Grendeutvikling (VG) har knyttet til seg Hans Dyblie som journalist. Hans har lang erfaring som skribent og fotograf i Glåmdalen. Kapasiteten til å produserer innlegg på weben har dermed økt betydelig. Artiklene på weben vil være forankret i en av VGs organisasjoner, eller saker som angår en vesentlig del av lokalbefolkningen.