Onsdagskafé med imponerende servering

Ekteparet Marie og Willy Bjørneby hygget seg med kaffe, gode kaker og trivelig prat på onsdagskafè.
Ekteparet Marie og Willy Bjørneby hygget seg med kaffe, gode kaker og trivelig prat på onsdagskafé.

Onsdag 11. februar var det et meget fyldig kakebord som fristet gjestene som kom innom kantina ved Eidskog Montessoriskole. Denne gangen var det Vestmarka Sanitetsforening som sto for hele kalaset, og derfor var det ekstra mye som fristet på bordet. For er det noe disse driftige damene kan så er det å tilby gode kaker i alle fasonger. Til stor glede for de vel 15 store og små som kom både for bevertningens skyld og for hyggeprat og god stemning. For i tillegg til solid bevertning gikk praten rundt kafébordene lett og uhøytidelig. Praten og stemningen var så god at det denne gang ikke ble tid til informasjon om hva Vestmarka Sanitetsforening bedriver gjennom året.
–Jeg hadde jo tenkt å si noen ord om hva vi gjør i løpet av året, men stemningen var så god at jeg ikke ville avbryte den livlige praten. Så denne informasjonen tar vi enten her eller på Bygdehuset ved en senere anledning, sa leder Anita Pedersen da de fleste gjestene hadde gått hjem. Også denne gang var de fremmøtte såre fornøyd med det de fikk servert av vått og tørt, og den 11. mars er det duket for en ny onsdagskafé. Og da er det plass til enda flere kafégjester.

Vestmarka Sanitetsforening, her representert ved Jorun Tønnes (t.v.) og leder Anita Pedersen var strålende fornøyd med årets salg av fastelavens ris og denne månedens onsdagskafè.
Vestmarka Sanitetsforening, her representert ved Jorun Tønnes (t.v.) og leder Anita Pedersen var strålende fornøyd med årets salg av fastelavnsris og denne månedens onsdagskafè.