Hornorkesteret – Informasjon for medlemmer

En oversikt over alle notene du skal ha i permen, ligger nederst på denne siden.

Vi øver nå til Vårkonserten:
Get me to the church on time.
It`s Raining Men, Paul F. Jabara
James Bond Theme, Monty Norman, arr. Jan Utbult.
Fellenummer før pausen: Dances with Wolves
Fellesnummer til slutt: There`s no business like show business, Irving Berlin

Lydfiler finner du helt øverst på denne siden her. Du trenger bare å trykke på teksten, så starter musikken. (Du trenger ikke trykke på «Last ned» knappen for å høre på musikken). Danse med ulver innspillingen er helt stille i starten. Det tar over et halvt minutt før den kommer i gang. Vær tålmodig. Tar gjerne imot tips om noen har funnet en annen fil som kan være bedre.

Foreløpig aktivitetskalender 2019:

 • 26. april (Fredag!) Musikkøvelse kl. 18:00 – 21:00 Samfunnshuset.
 • 27. april Vårkonsert Rådhuset Skotterud, Generalprøve  klokka 12 – 14. Kor og korps i Eidskog. Arrangør: Takt skal du ha. Eventuelle lydprøver blir etter generalprøva. Konserten starter 18.00 og varer til ca 21.00 inkludert pause. Etter slutt pakker vi ned, spiser litt og finner på litt moro sammen i festsalen. Mer detaljer kommer.

  Tema for konserten er film/filmmusikk

 • 5. mai Ingen øvelse! Men, det er konsert i Arvika Sporthall for de av dere som har lyst til å høre Arvika Stadsmusikkår spille sammen med politiokestrene fra Oslo, Gøteborg og Stockholm! Tror dette er verdt å få med seg hvis du har anledning. Mats er dirigent. Konserten er kl. 15:00. Billett kjøpes på plass, eller på Ticster. Barn og studenter fri entre. Sjekk hjemmesiden til www.asm.nu
 • 12. mai Musikkøvelse kl. 18:00 – 21:00 Samfunnshuset. Har du uniform og noteklyp? Det må du ordne i stand slik at det er klart til 17. mai.
 • 17. mai:
  • Det leies inn buss for å bringe musikantene til de ulike steder. Kommunen betaler utgiftene til buss. Dette gjør det mulig å nå alle arrangementer raskt. Vi får med oss Eidskog Janitsjar og noen skolemusikanter på 17. mai arrangementet på Vestmarka i år. Etter programmet er ferdig ved Vestmarka kirke, ca. kl. 11:30, blir de av oss som orker og har lyst, med bussen rundt til andre arrangement i Eidskog. Vi skal spille på Skotterud, Magnor og ender til slutt opp på Finnsrud, der det er vanvittig god servering.   
  • Noter til marsjering: You`re Sixteen, Anchors Aweigh, Holmenkollmarsj, The Red Rock March. 
  • Noter til Almenningen: Vestmarkasangen? Ja vi elsker Gud signe vår fedreland, Norge i rødt hvitt og blått?
  • Noter til resten av turen: (De samme marsjene) og i tillegg Eidskogsangen og Finnsrudsangen. Det vil si at hvis du skal med rundt, må du skaffe deg noter i god tid. Spør Asbjørn.  

  Programmene kommer på hjemmesiden med tider etterhvert.

  Vestmarka: (Dette er det jeg vet til nå) Oppmøte med frokost kl. 9:00? på Samfunnshuset. Vi drar til Eidskog Bygdetun og er klare til å spille litt mens folk ankommer kl. 09:30. Programmet Almenningen starter 09:45 med nasjonalsanger og taler. Toget går kl. 10:30. Framme ved kirken kl. 11:30. Program videre vet jeg ikke enda.

 •  
 • 26. mai Musikkøvelse kl. 18:00 – 21:00 Samfunnshuset.
 • ?. juni Sommeravslutning. Antakeligvis en konsert i paviljongen på sykehjemmet og fest hos Inger Lise på Vestmarka
 • Videre program. Vi har gitt skolekorpset et seminar i gave høsten 2019 i september. Det må bli litt etter at skolene har startet og før høstferie/elgjakta. Datoen må koordineres med mange. Mats Lindahl bestemmer når det blir og hvordan opplegget skal være. Vi har søkt midler til å kunne leie inn eventuelle instruktører. Etter seminaret er det konsert sammen med skolekorpset.
 • Noter:

  Disse notene skal dere beholde i Vestmarka Hornorkester. Det er viktig at vi leverer inn noter fordi det mangler mange stemmer og da kan vi få kopiert. Geir hadde alt dette på sin data, og vi får ikke tak i de stemmene. Da blir det bedre da vi tar fram melodiene igjen.

  Bliv kvar hos mig
  Følj med til landet
  Get me to the Church on time
  Honey honey
  Idas sommarvisa
  It’s raining men
  James Bond Theme (13), You raise me up (9)
  Kjærlighetsvisa
  Memories for you
  My favourite Things
  Popniten
  Proud Mary
  Surfin U.S.A
  There’s no business like show business
  Vestmarkasangen
  Vårfunderingar
  Wandring Star
  You can leave Your hat on

  Koraler for korps (de som ikke har gi beskjed)
  Blåsbanken 4
  Marsjheftet beholder vi slik inntil videre.
  Toneserie 15 (oppvarmingstykker)

  Rydd i vei.